Minska matsvinnet med nya tandimplantat

Det finns inget som är så besvärligt som att försöka äta med dåliga eller trasiga tänder. Det gör ont hela tiden, vilket gör att du inte får i dig så mycket mat och näring som du skulle vilja. Faktum är att dålig munhälsa påverkar hela kroppen. I det långa loppet påverkar det även din ekonomi eftersom du inte kan äta den mat du köper hem.

Det kan låta för bra för att vara sant att du skulle kunna göra en insats för miljön samtidigt som du

skaffar nya tänder på en timme hos Södertandläkarna i Stockholm. Genom att få opererat in nya tandimplantat som täcker skadade, saknade eller dåliga tänder kan du nämligen äta normalt igen och slipper slänga mat. Implantaten efterliknar dina riktiga tänder. Du kan läsa mer om hur ingreppet går till på sodertandlakarna.se.

Planera dina måltider

När du kan äta normalt igen tack vare dina tandimplantat kan du minska ditt matsvinn på ett enkelt sätt. Du kommer att använda och konsumera det du handlar. Du behöver dock se till att planera dina inköp och inte handla mer än det du vet att du kommer att äta upp. Frys in rester eller ät dem till lunch dagen efter. Du som konsument kan göra skillnad genom att inte överkonsumera. Butikerna hjälper till med andrasortering till reapris, vilket är en bra affär för dig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *