Tänk på miljön: Designa din egen t-shirt av ekologisk bomull

Rapporterna om dåliga arbetsförhållanden i textilfabriker blir allt fler. Samtidigt ryktas det om att returnerade varor bränns i stora berg istället för att säljas vidare trots att de är helt nya. Mycket känns upp och ner i modevärlden idag och det är dags att fundera ett varv till kring hållbarhet.

Designa din egen t shirt med tryck

Det är lätt att köpa på sig nya kläder utan eftertanke. Vi alla har gjort det, ser en fin tröja i butiken eller online och köper den trots att vi innerst inne vet att den blir liggandes i garderoben sen. Ett nytt sätt är att designa din egen t shirt med tryck för att sticka ut och veta mer om plaggets historia. Genom Medtryck.com designar du snabbt och enkelt dina egna kläder och de flesta tillverkas i ekologisk Fairtrade-certifierad bomull.

Kläder med egen design

Att sätta sin egen prägel på kläder och accessoarer har länge varit trendigt, men sällan så enkelt som nu. Ladda upp din egen bild direkt på hemsidan och placera den på plagget. I shoppen finns det ett stort urval av hållbart producerade plagg och accessoarer. Risken att du blir missnöjd är i princip obefintlig eftersom det är du själv som designat trycket. Att designa en egen t shirt med tryck passar lika bra för eget bruk som för att ge bort i present. Låt fantasin sätta gränser och testa med allt från en bild på ditt favoritdjur till ett diskret tryck på ena ärmen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *