Trump inför presidentvalet 2020

Exakt hur USAs president Donald Trumps sinnestillstånd ser ut nu när presidentvalet är ungefär ett halvår bort är svårt att säga. Vi kan anta att det är komplicerat. Det är iallafall intrycket man får av att följa hans agerande så här under den pågående pandemin.

Tycka vad man vill om Trump, men han är något av en frifräsare som vandrar sin egen väg. Det finns förstås både bra och dåliga sätt att vara självständig på, i alla fall när det kommer till yrkeslivet. Om du har en fast anställning men ibland tar dig an frilansuppdrag så har du förmodligen erfarenhet av hur besvärligt det kan vara att deklarera dina frilansinkomster. Av Frilans Finans kan du få hjälp att fakturera för frilansuppdrag även om du inte har egen firma. Du får då alla skatt och alla sociala avgifter dragna från ditt arvode och underlättar inför nästa års deklaration.

Många bedömare menar att Trump i nuläget framför allt är mest bekymrad över ekonomin. Hur det ekonomiska tillståndet ser ut är trots allt historiskt sett en av de mest pålitliga indikatorerna på om en sittande president blir återvald eller inte. Trump vill få igång USAs ekonomi igen, och det snabbt. I det syftet propagerar Trump för mediciner som inte testats tillräckligt (Klorokin) och driver en agenda med syfte att öppna USA igen, enligt många experter i förtid. Oavsett vad som händer kommer presidentvalet i november förmodligen att bli en rysare.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *